Diensten

Over ons

Duurzaam ondernemen is een noodzaak en een kans voor toekomstgericht ondernemen met een lange termijnvisie. De CSRD-rapportage richtlijnen zorgen voor een gelijk speelveld voor ondernemingen.

Cooperate Green is er klaar voor om u bij deze uitdagingen te helpen. Cooperate Green bestaat uit consultants, financiële experts en accountants die samenwerken bij strategiebepaling, (CSRD-)rapportage en de onafhankelijke controle daarvan. Zo krijg je de oplossing van A tot Z.

ESRS’en
0
Disclosure requirements
0
EU bedrijven
0
weken tot 2025
0
65158d0dcd087905798dd770 1a416d82d50897c6901913595bb1b2c7

Onze experts

Ons team bestaat uit meerdere ervaren experts die bedrijven begeleiden in verduurzaming.

Historie

In november 2022 op een masterclass duurzaamheidsverslaggeving van de Erasmus School of Accounting and Assurance ontmoetten Wim Nienhuis, Gregor Kruijssen en Erik Gooijer elkaar. Uit deze ontmoeting kwam de noodzaak naar voren klanten te voorzien in hun specifieke vraag ‘Op welke wijze invulling te geven aan de vereiste duurzaamheidrapportage’.

Door de ontmoeting kwamen verdere gesprekken op gang waarbij Bob van Dal en Bas Ligtenberg aansloten. Vanuit onze passie is de oprichting van een nieuwe organisatie, Cooperate Green, voortgekomen.

65158daa6a704cfabc7aa01c Imgl0527 1

Passie voor het doel

Ieder van ons heeft zijn eigen specialisatie en kracht. Gezamenlijk vullen deze elkaar goed aan waardoor het gehele pallet aan kwalificaties en persoonlijkheden ingevuld wordt om klanten te ondersteunen of zelfs geheel te ontzorgen op het gebied van Duurzaamheid en de uiteindelijk zelfs de ESG assurance te kunnen verstrekken.

Bij Cooperate Green werken we met consultants, financiële deskundigen en accountants samen bij strategiebepaling, (CSRD-)rapportage en de onafhankelijke controle daarvan. Zo bieden we een oplossing van A tot Z!

ESG zien wij als een kans om organisatie doelstellingen en activiteiten af te stemmen op de bijdrage aan mens, milieu en maatschappij. Het is onze passie om organisaties hierbij te ondersteunen zodat we met elkaar bijdragen aan een mooiere wereld.

Wij zijn allen trots om hier samen met mede gepassioneerde ondernemers onderdeel van te zijn. Samen werken aan een groter doel, met elkaar de wereld een beetje mooier maken.

6522b9906255a39c3deb4f1c Over Ons Foto